Dive into
nature

Wij verenigen de naturel van een vijver met je wensen en je natuurlijke omgeving. Hoe? Door je zeer gerichte vragen te stellen. Zo nemen we je huis en je tuin in ons op en creëren wij een uniek zwembad dat alleen van jou kan zijn. Organisch, uitgepuurd, persoonlijk en technisch rimpelloos uitgevoerd.

Benieuwd naar onze aanpak? Laten we beginnen aan je verhaal.

Honest. Pure. Healthy

Water? Daar moet je van kunnen drinken. Daar ligt onze lat en daarom voeren we een strikt no chloor-beleid. Zonder chemicaliën, zonder irritaties, allergieën of jeuk.  Zo zwem je in heerlijk helder bronwater dat zacht is voor je huid, je ogen én je kinderen. En hoef je ook niet te douchen na het zwemmen.

Natuurlijk zwemmen in helder water. Het kan sneller dan je denkt.

The economy
of ecology

Wij sparen de planeet. En je budget. De laagst mogelijke ecologische voetafdruk, dat is ons hoogste streven. Daarom gebruiken wij een uitgekiende combinatie van duurzame materialen. Voeren wij een no-chloor policy. Paren wij een slimme hydrauliek van low energy circulatiepompen aan maximale isolatie. En schakelen wij de zon in om het water op te warmen. Met als drijfveer onze passie voor technologie, architectuur en de menselijke gezondheid.

Resultaat:  zwemplezier in een glashelder passiefzwembad  met een minimum aan energieverbruik en onderhoudskosten.

Vraag ons vandaag nog een offerte, geheel vrijblijvend.